Choď na obsah Choď na menu

Škola sa otvára!

19. 2. 2021

Milí rodičia, milí žiaci,

 

od budúceho týždňa (22. 2. 2021) začíname vyučovať prezenčnou formou žiakov 1. až 4. ročníka ZŠ v Hlavnej budove a AJ NA ELOKOVANÝCH PRACOVISKÁCH Podbrezová a Predajná. Ostatní žiaci pokračujú v dištančnej výučbe až dokým Ministerstvo školstva napovolí prezenčnú výučbu pre všetkých.

 

Vzhľadom na to, že aj na elokovaných pracoviskách máme žiakov, ktorí pokračujú v dištančnej výučbe, je nutné meniť rozvrh hodín. Triedny učitelia budú každého svojho rodiča do konca týždňa kontaktovať, aby ste si dohodli hodiny v iných časoch, pokiaľ tie pôvodné nevyhovujú.

 

Podmienkou účasti na vyučovacej hodine je negatívny PCR alebo Antigenový test, na ochorenie COVID-19, aspoň jedného zákonného zástupcu, ktorý bude potrebné predložiť spolu s čestným prehlásením o bezinfekčnosti pri vstupe dieťaťa do ZUŠ každý týždeň, až do odvolania.

 

STIAHNUŤ

!!Vyhlásenie o bezinfekčnosti!!

 

Sme veľmi šťastní, že po dlhej dobe sa opäť spolu uvidíme v škole, aj keď nie so všetkými. Pevne však veríme, že čoskoro dostanú možnosť prezenčne sa vzdelávať všetci žiaci našej školy.

 

 

Vaša ZUŠ.

 
 

 

 
Update cookies preferences