Choď na obsah Choď na menu

Nový školský rok je tu!

30. 8. 2023

Milí rodičia, milí žiaci,

 

po dvoch mesiacoch oddychu, výletov a leňošenia sa opäť blíži ten čas, kedy je potrebné vrátiť sa späť do školských lavíc. Práve preto Vás chceme informovať o začiatku nového školského roka 2023/2024.

 

Budúci týždeň bude prebiehať tvorba rozvrhov hodín v individuálnom vyučovaní. 

 

V tanečnom odbore sa nám počas prázdnin stalo pár zmien. Môžete sa tešiť na nových učiteľov tanca, s ktorými sa stretnete už budúci týždeň. Práve kvôli zmene pedagóga je nutné aby ste si prišli zadeliť svoje hodiny do rozvrhu budúci týždeň v utorok (5. septembra 2023).

 

V hudobnom odbore sa veľa vecí nezmenilo. Prosíme preto všetkých rodičov aby si prišli zadeliť hodiny svojich ratolestí k svojim triednym učiteľom od pondelka (4. septembra 2023) do stredy (6. septembra 2023) od 13:00 do 18:00 hod. V prípade ak ste so svojim triednym učiteľom dohodnutí inak, riaďte sa jeho pokynmi. 

 

Vo výtvarnom odbore si pán učiteľ Mgr. Rastislav Turňa informácie rozošle sám. Rozvrh hodín bude uverejnený na našej webovej stránku už v dohľadnej dobe.

 

Rozvrhy všetkých kolektívnych predmetov - hudobná náuka, tanečný odbor, výtvarný odbor, orchester, zbor - budú, aj s rozpismi žiakov v jednotlivých skupinách, uverejnené na našej webovej stránke už čoskoro. Je preto nutné sledovať našu webovú stránku a sociálne siete.

 

Milí rodičia a najmä žiaci. Tešíme sa na ďalší školský rok 2023/2024 a dúfame, že v ňom opäť zažijeme veľa koncertov, výstav a spoločných stretnutí na hodinách. Prajeme vám, aby ste vstúpili do tohto školského roka plný entuziazmu a síl.

 

Vaša, ZUŠ Valaská.

 
 

 

 
Update cookies preferences